Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023



 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ως την Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Α 19 Ι Ο Υ Ν Ι ΟΥ 2023 μέχρι τις 12:00' το μεσημέρι!!! στην Ομάδα Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! από τις Εκδόσεις Ψυχογιός έχουμε το επόμενο βιβλίο μας προς κλήρωση , το «ΤΟ ΜΠΛΕ 
ΖΑΦΕΙΡΙ  » - ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ- - σε έ ν α (1) αντίτυπο για όλους εσάς !!! 

Ο τρόπος συμμετοχής σας στην κλήρωση έχει ως εξής :

1) Κάνετε like στην ομάδα μας Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! και γίνετε μέλος μας !!!

2) Αφήνετε έ ν α μόνο σχόλιό σας εδώ ή στο blogspot της Ομάδας https://figamemousiki.blogspot.gr/ .

3) Κοινοποιείτε στον τοίχο σας τον διαγωνισμό μας !

4) Όσοι κερδίζουν βιβλία θα ήθελα να ενημερώνουν την ομάδα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ώστε να ολοκληρώνεται η διαδικασία !

Τα ονόματα των τυχερών αναδύονται μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ ,ανακοινώνονται εδώ , στέλνουν τα στοιχεία τους σε inbox και λαμβάνουν το βιβλίο τους με courrier από τον Εκδοτικό Οίκο ενώ το παραλαμβάνει ο ίδιος αν ο τυχερός φίλος μας είναι από την Αθήνα .

Αναφερόμαστε μόνο σε φίλους εντός Ελλάδος για να μπορεί να γίνει η αποστολή από τον Εκδοτικό!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ο θάνατος του Μάρκου ήταν άραγε τραγικό δυστύχημα ή ανθρωποκτονία από πρόθεση;

Ο Άλκης είναι σίγουρος πως η Μελάνθη κάτι του κρύβει. Κι ως αστυνομικός είναι αποφασισμένος να μάθει την αλήθεια.

Εκείνη ξέρει πως δεν μπορεί να στηριχτεί πάνω του. Αν του αποκαλύψει πως δε σταμάτησε ποτέ να τον αγαπάει, θα αναγκαστεί να μοιραστεί μαζί του το ανείπωτο μυστικό της. Και τότε η ζωή της θα γίνει χίλια κομμάτια.

Μπερδεμένη, φοβισμένη και μόνη, προσπαθεί να ξεφύγει από τον ιστό που υφαίνεται γύρω της. Αλλιώς κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τη ζωή της.

Ένα μπλε ζαφείρι, ένας σκορπιός, ένα γεράκι-κυνηγός κι η Λήμνος, ένα νησί πλημμυρισμένο μυστήριο, μπλέκονται με τους ήρωες, με το αγγελικό και συνάμα διαβολικό πρόσωπό τους, με τα ανείπωτα μυστικά τους, με τρεις δολοφονίες.

Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα όταν πιεστεί πολύ; Τα πάντα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι κόρη του Νικόλαου Ρώσση, των φερώνυμων εκδόσεων, ενώ παππούς της ήταν ο φιλόλογος και συγγραφέας Ιωάννης Θ. Ρώσσης. Αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολέγιο Θηλέων, τη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών και το Lοndon Montessori Centre. Εργάστηκε ως νηπιαγωγός, αλλά και ως υπεύθυνη εκδόσεων. Έχει γράψει 15 βιβλία για ενηλίκους και πάνω από 150 παιδικά βιβλία. Το 2015 της απονεμήθηκε το Βραβείο Λογοτεχνίας από τον Όμιλο Γυναικών Πειραιά «Εξάλειπτρον» για το συγγραφικό της έργο, σε συνδυασμό με τη μεγάλη απήχησή του και τη διαδραστική της σχέση με τους αναγνώστες της, καθώς και το βραβείο κοινού των βιβλιοπωλείων PUBLIC, στην κατηγορία «Ο πιο ερωτικός χαρακτήρας», για το μυθιστόρημά της ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ, το οποίο μεταφέρθηκε και στην τηλεόραση. Όλα τα μυθιστορήματά της κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά.

1 σχόλιο: