Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ως την Τ Ε Τ Α Ρ Τ Η 21 Ι Ο Υ Ν Ι ΟΥ 2023 μέχρι τις 12:00' το μεσημέρι!!! στην Ομάδα Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! 
από τις Εκδόσεις Μίνωας  έχουμε το επόμενο βιβλίο μας Επιστημονικής Φαντασίας προς κλήρωση , το « Αντίο κι ευχαριστώ για τα ψάρια » - ΑΝΤΑΜΣ ΝΤΑΓΚΛΑΣ- σε έ ν α (1) αντίτυπο για όλους εσάς !!!

Ο τρόπος συμμετοχής σας στην κλήρωση έχει ως εξής :

1) Κάνετε like στην ομάδα μας Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! και γίνετε μέλος μας !!!

2) Αφήνετε έ ν α μόνο σχόλιό σας εδώ ή στο blogspot της Ομάδας https://figamemousiki.blogspot.gr/ .

3) Κοινοποιείτε στον τοίχο σας τον διαγωνισμό μας !

4) Όσοι κερδίζουν βιβλία θα ήθελα να ενημερώνουν την ομάδα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ώστε να ολοκληρώνεται η διαδικασία !

Τα ονόματα των τυχερών αναδύονται μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ ,ανακοινώνονται εδώ , στέλνουν τα στοιχεία τους σε inbox και λαμβάνουν το βιβλίο τους με courrier από τον Εκδοτικό Οίκο ενώ το παραλαμβάνει ο ίδιος αν ο τυχερός φίλος μας είναι από την Αθήνα .

Αναφερόμαστε μόνο σε φίλους εντός Ελλάδος για να μπορεί να γίνει η αποστολή από τον Εκδοτικό!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΠΕΧΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΑΠΩΤΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Το διαστημόπλοιο κατεβαίνει γλιστρώντας ανάμεσα στα σύννεφα σαν να κρέμεται από μία και μοναδική ακτίνα φωτός. Μια μπουκαπόρτα ανοίγει και μια μικρή σκάλα ξεδιπλώνεται. Ένα φως φαίνεται στο άνοιγμα που ξεχύνεται στην υγρή νύχτα, ενώ κάποιες σκιές κινούνται μέσα του. Μια μορφή κοιτάζει τριγύρω, τραβιέται πίσω μια στιγμή, και μετά κατεβαίνει βιαστικά τα σκαλιά κρατώντας μια μεγάλη τσάντα για ψώνια κάτω από τη μασχάλη. Ο Άρθουρ Ντεντ έχει επιστρέψει στη Γη και κάπου εκεί κοντά τον περιμένει η Φέντσερτς.

Κάνουν έρωτα στα σύννεφα και πηγαίνουν στην Καλιφόρνια για να συναντήσουν τον Τζον Γουάτσον, έναν αινιγματικό επιστήμονα που ισχυρίζεται ότι ξέρει γιατί εξαφανίστηκαν τα δελφίνια. Μετά τη συνάντηση, η Φέντσερτς πείθει τον Άρθουρ να ταξιδέψουν μαζί στο διάστημα για να βρουν το Τελευταίο Μήνυμα του Θεού προς τη Δη­μιουργία Του. Και το βρίσκουν!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Ο Ντάγκλας Άνταμς γεννήθηκε στο Κέιμπριτζ στις 11 Μαρτίου του 1952. Σπούδασε στο Μπρέντγουντ του Έσεξ και στο Κολέγιο Σεν Τζον.

Στις 8 Μαρτίου του 1978 παίχτηκε στο ραδιόφωνο του BBC το πρώτο επεισόδιο του The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, που έγραφε ο ίδιος. Η σειρά γνώρισε αμέσως τεράστια επιτυχία. Το 1979 κυκλοφόρησε το βιβλίο του με τον ίδιο τίτλο, βασισμένο στη ραδιοφωνική σειρά, και τον επόμενο χρόνο συνέχισε με το The Restaurant at the End of the Universe. Οι περιπέτειες του Άρθουρ Ντεντ στον χαοτικό γαλαξία μας δημιούργησαν έναν κύκλο φανατικών οπαδών. Η σειρά διασκευάστηκε και για την τηλεόραση και ο Άνταμς συνέχισε γράφοντας το τρίτο βιβλίο, Life, the Universe and Everything (1982). To 1984 κυκλοφόρησε το τέταρτο και —θεωρητικά— τελευταίο βιβλίο, το So Long, and Thanks for All the Fish, έτσι ώστε να είναι η πρώτη τριλογία που αποτελείται από τέσσερα βιβλία. Τελικά, όμως, υπήρξε και πέμπτο βιβλίο, το Mostly Harmless (1992). Η σειρά μεταφέρθηκε επίσης στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ έχει γίνει και ηλεκτρονικό παιχνίδι.

Ο συγγραφέας πέθανε σε ηλικία 49 ετών, στις 11 Μαΐου 2001 στη Σάντα Μπάρμπαρα, όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του με τη γυναίκα του και την κόρη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου