Κυριακή 10 Μαρτίου 2024

 ΠΡΟΤΑΣΗ -ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ από τις Εκδόσεις Μίνωας και τη Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!

Μπες στο μυαλό των ευτυχισμένων ανθρώπων και ξεπέρασε το άγχος 

CASES FERRAN, TELLER SARA

Πώς θα ήταν η ζωή σου χωρίς άγχος;

Το βιβλίο αυτό αποτελεί το πιο ισχυρό εργαλείο ενάντια στο άγχος. Ανακάλυψε τους λόγους που το προκαλούν, αλλά και πώς να το ξεπεράσεις, χρησιμοποιώντας απλές τεχνικές, τόσο σωματικές όσο και νοητικές.

Η κατανόηση των διεργασιών του μυαλού μάς δίνει μια υπερδύναμη: να καταλάβουμε πώς λειτουργούμε εμείς οι ίδιοι. Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο βήμα για να νικήσουμε το άγχος. Ο Ferran Cases υπέφερε στο παρελθόν από χρόνιο άγχος που τον οδήγησε σε παράλυση. Όχι μόνο κατάφερε να την ξεπεράσει και να αλλάξει ριζικά τη ζωή του, αλλά αποφάσισε να αφιερωθεί στη βοήθεια ανθρώπων που πάσχουν από αγχώδεις διαταραχές. Η Sara Teller, από την άλλη, είναι φυσικός και διδάκτωρ στον τομέα της νευροεπιστήμης. Το βιβλίο αυτό είναι ένας ουσιαστικός διάλογος μεταξύ των δύο συγγρα­φέων: ο Ferran θέτει τα ερωτήματα και η Sara εξηγεί τι συνέβαινε στο μυαλό του κάθε φορά που ερχόταν αντιμέτωπος με τα συμπτώματα του άγχους.

Ενοχές, υπερανάλυση, διαρκής πίεση… πολλές είναι οι σκέψεις που βασανίζουν ένα αγχωμένο μυαλό. Μάθε τώρα πώς η γνώση βοηθάει στην απομυθοποίηση του τέρατος που αντιμετωπίζεις καθημερινά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Απόφοιτος οπτικοακουστικών τεχνών, πλέον έχει αφοσιωθεί πλήρως στη διάδοση των τρόπων αντιμετώπισης του άγχους. Πριν από εννέα χρόνια και ύστερα από την προσωπική του εμπειρία, ίδρυσε το Bye Bye Ansiedad, μια εταιρεία αφιερωμένη σε όποιον χρειάζεται υποστήριξη στη διαχείριση του άγχους.


  2. Θα σε περιμένω στο Σέντραλ Παρκ - KINGSLEY FELICIA

Η Βικτόρια Γουέντερ έχει μόλις προσγειωθεί στη Νέα Υόρκη από το Τέξας και είναι έτοιμη να φέρει επανάσταση στον κατάλογο του εκδοτικού οίκου Pageturner, προκειμένου να σταθεροποιήσει τα κλονισμένα έσοδά του. Αλλά όχι με τη βοήθεια του Νάιτ Άντεργουντ, του υπεύθυνου έκδοσης που περιμένει την προαγωγή του! Δεν του αρέσει να έρχεται δεύτερος, μισεί τα ρομαντικά μυθιστορήματα και είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω τη θέση που του αξίζει με κάθε τρόπο, θεμιτό ή μη. Η Βικτόρια, όμως, δεν είναι από αυτές που τα παρατάνε στην πρώτη αναποδιά, έχει πλήρη ανοσία στη γοητεία του και είναι έτοιμη να τον κάνει να μουσκέψει στον ιδρώτα όλα τα ακριβά πουκάμισά του.

Ανάμεσα σε σαμποτάζ και αψιμαχίες, ο Νάιτ και η Βικτόρια μαθαίνουν ένα μυστικό που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την καριέρα τους. Και ως ορκισμένοι αντίπαλοι ίσως χρειαστεί να συμμαχήσουν για να σώσουν τον εκδοτικό οίκο. Θα μπορέσουν να ανεχτούν ο ένας τον άλλο για λίγο… ή μήπως όχι;

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η Felicia Kingsley (Φελίσια Κίνγκσλεϊ) γεννήθηκε το 1987, ζει στην επαρχία της Μόντενα και εργάζεται ως αρχιτέκτονας.

Το πρώτο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Matrimonio di convenienza σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η ηλεκτρονική του έκδοση ήρθε δεύτερη σε πωλήσεις το 2017 στην Ιταλία.

Έχει γράψει επίσης τα βιβλία: Stronze si nasce, Una Cenerentola a Manhattan, Due cuori in affitto, La verità è che non ti odio abbastanza, Prima regola: non innamorarsi, Bugiarde si diventa, Non è un paese per single, και τα σύντομα μυθιστορήματα Il mio regalo inaspettato και Appuntamento in terrazzo.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούριο της μυθιστόρημα με τον τίτλο Una ragazza d’altri tempi, το οποίο έτυχε μιας πρωτοφανούς παρουσίασης στην ιστορία των ιταλικών εκδόσεων, στην Piazza Duomo του Μιλάνου, όπου η συγγραφέας για πέντε ολόκληρες ώρες υπέγραφε αντίτυπα για τους αναγνώστες της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου