Κυριακή 7 Απριλίου 2024

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ως την Κ Υ Ρ Ι Α Κ Η 14 Α Π Ρ Ι Λ Ι Ο Υ 2024 μέχρι τις 12:00' το μεσημέρι!!! στην Ομάδα Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!! από τις Εκδόσεις Ψυχογιός  έχουμε το επόμενο βιβλίο προς κλήρωση , το « ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ » - από την ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ - σε έ ν α (1) αντίτυπο για όλους εσάς !!! 

Ο τρόπος συμμετοχής σας στην κλήρωση έχει ως εξής :

1) Κάνετε like στην ομάδα μας Φύγαμε  ...  ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ !!!

2) Αφήνετε έ ν α μόνο σχόλιό σας εδώ ή στο blogspot της Ομάδας https://figamemousiki.blogspot.gr/ .

3) Κοινοποιείτε στον τοίχο σας τον διαγωνισμό μας !

4) Όσοι κερδίζουν βιβλία θα ήθελα να ενημερώνουν την ομάδα μας, δημοσιεύοντας φωτογραφία του ώστε να ολοκληρώνεται η διαδικασία !

Τα ονόματα των τυχερών αναδύονται μέσω του προγράμματος https://www.random.org/ ,ανακοινώνονται εδώ , στέλνουν τα στοιχεία τους σε inbox και λαμβάνουν το βιβλίο τους με courrier από τον Εκδοτικό Οίκο ενώ το παραλαμβάνει ο ίδιος αν ο τυχερός φίλος μας είναι από την Αθήνα .

Αναφερόμαστε μόνο σε φίλους εντός Ελλάδος για να μπορεί να γίνει η αποστολή από τον Εκδοτικό!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ

25 Δεκεμβρίου 2016. Αυτή είναι η ημερομηνία στην οποία έχει σκαλώσει το μυαλό του επιθεωρητή Ρούπερτ Κίλερ, η μέρα όπου –με δική του υπαιτιότητα– όσοι αγαπά χάνονται για πάντα. Μια θάλασσα από πολύχρωμα post-it και μια εφαρμογή στο κινητό του υποκαθιστούν τη βραχεία μνήμη του. Πόσο αποτελεσματικός όμως μπορεί να είναι ένας αστυνομικός που δε θυμάται τι συνέβη λίγη ώρα νωρίτερα;

ΟΙ ΦΟΝΟΙ

Επτά ημέρες της Δημιουργίας, επτά θανάσιμα αμαρτήματα, επτά θύματα ή μήπως όχι; Όπως κι αν έχει, οι δολοφονίες αυτές φαντάζουν να προέρχονται από το ίδιο υλικό που υφαίνονται οι εφιάλτες. Και τα μεσαιωνικά βασανιστήρια της Ιεράς Εξέτασης έχουν μετεξελιχθεί στα χέρια του δράστη σε κάτι πολύ πιο σκοτεινό και νοσηρό· σε τέχνη. Τη δική του τέχνη…

Εκείνος, εκείνη, ένας επιθεωρητής με διαταραγμένη μνήμη, μια Κινέζα συνεργάτιδα παθιασμένη με ένα ακραίο άθλημα και ένας καθηγητής Μεσαιωνικής και Αναγεννησιακής Ιστορίας αναζητούν έναν δολοφόνο που συνθέτει με τις πράξεις του μια ιδιότυπη «κόλαση».

Η κόλαση όμως τελικά δεν είναι οι άλλοι. Η κόλαση είναι εμείς οι ίδιοι. Όταν είμαστε καταδικασμένοι να ζούμε ξανά και ξανά τις χειρότερες στιγμές μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Η ΚΛΑΙΡΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ γεννήθηκε στην Ελλάδα και πέρασε τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Γερμανία. Ζει στην Αθήνα με τον άντρα της και τα σκυλιά τους και λατρεύει τα ταξίδια. Έχει σπουδάσει Γερμανική Φιλολογία και Φωτογραφία κι έχει εργαστεί και στους δύο αυτούς τομείς επί σειρά ετών. Σήμερα ασχολείται με τη συγγραφή, τη μετάφραση και την καλλιτεχνική φωτογραφία. Είναι μέλος της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας. ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ είναι το δεύτερο ατομικό αστυνομικό της μυθιστόρημα, προϊόν του πάθους της για μυστηριώδεις ιστορίες, παιχνίδια του μυαλού και ανεξιχνίαστες υποθέσεις. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν επίσης τα βιβλία της Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ, Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΑΛΙΚΕΣ ΣΙΩΠΕΣ, ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ, ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και, σε συνεργασία με τη Λένα Μαντά, τα πρώτα δύο βιβλία της σειράς ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.


1 σχόλιο: